Læs mere

SMARTLIFT ER DET SIKRE VALG - OGSÅ PÅ ISHOCKEYBANEN

I september 2019 oplever Odense Idrætspark dét, der ikke må ske under en ishockeykamp mellem hjemmeholdet Odense Bulldogs og Herlev Eagles. Pucken laver et hul i ruden bag det ene mål, så kampen skal stoppes.

Normalt tager monteringen af en ny rude 10 minutter for 2 medarbejdere, men efter nye regler fra Danmarks Ishockey Union er ruderne blevet dobbelt så tunge og store. Derfor er monteringen ikke længere lige til, og medarbejderne må tænke hurtigt og kreativt for at udskifte den nye 100 kg tunge rude for første gang, imens 700 utålmodige tilskuere kigger på. Efter 1 time og 20 minutter lykkes dét dem at udskifte ruden ved hjælp af en lift og 5 medarbejdere, og ishockeykampen kan begynde igen.

”Et hul i isen kan vi nemt lappe med vores ismaskine, men en smadret rude under en ishockeykamp er et stort problem. Både på grund af ventetiden for spillerne og tilskuerne, men også på grund af sikkerheden. Ruden skærmer tilskuerne for en flyvende puck”, forklarer Kaj Pedersen, teknisk servicemedarbejder.

SMARTLIFT ER DET SIKRE VALG - OGSÅ PÅ ISHOCKEYBANEN.

Casevideo

SMARTLIFTEN KØRER SIKKERT PÅ ISEN

Efter episoden vælger Odense Idrætspark en Smartlift SL280 Indoor til vinduesmontagen på ishockeybanerne. Sikkerhed er helt essentielt for Odense Idrætspark, når medarbejderne både transporterer og monterer Lexan ruderne på den glatte is overflade. Men Smartliftens særlige dæk sikrer, at liften kører sikkert og stabilt på isen, og medarbejderne kan uden problemer køre med de tunge ruder.

Isen på ishockeybanerne er mellem -5°C og -8°C. Minusgraderne påvirker ikke Smartliften, som kan køre under alle slags forhold – både i minus- og plusgrader. På samme måde er Smartliftens sugekopper designet til minusgrader, og sugekopperne kan holde deres sugeevner ned til -30°C.

SMALT CHASSIS OG SIDEFORSKYDNING 

Odense Idrætspark har også valgt Smartlift SL280 Indoor på grund af dens kompakte størrelse og smalle chassis, som gør den nem at manøvrere rundt på og uden for ishockeybanerne: ”På ishockeybanerne er der masser af plads. Men rundt om banerne er der lidt plads med mange smalle passager og mange krogede hjørner, så det er vigtigt for os at have en maskine, som vi kan manøvrere på lidt plads. Vi kan nemt komme rundt og opbevare SL280 Indoor”, fortæller Morten Nielsen, teknisk servicemedarbejder.

Smartliftens sideforskydning er også en meget værdiful funktion for Odense Idrætspark, når de manøvrerer ruden på begrænset plads, men også når de skal montere de 100 kg tunge Lexan ruder. Ruderne skal monteres i 0,5 cm bredde skinner, og sideforskydningen sikrer, at de bliver monteret med ekstrem præcision.

Med Smartlift SL280 Indoor kan Odense Idrætspark igen montere Lexan ruderne langs ishockeybanerne på kun 10 minutter af 2 medarbejdere.

Vi har valgt Smartlift SL280 Indoor på grund af brugervenligheden, størrelsen, funktionsmulighederne, og ikke mindst fordi den kører nemt og sikkert på isen
Morten Nielsen

Morten Nielsen
Teknisk servicemedarbejder.

SMARTLIFT SIKRER ERGONOMI OG BRUGERVENLIGHED

Smartliften klarer de tunge løft under vinduesmontagen, så Odense Idrætsparks medarbejdere skånes for at løfte de 100 kg tunge Lexan ruder: ”Ergonomien ved en Smartlift er fantastisk! Smartliften sparer mig for tunge og trælse løft, og det kan jeg mærke i ryggen. Jeg vil gerne passe på mig selv, så jeg kan holde i mange år endnu”, forklarer Morten Nielsen, teknisk servicemedarbejder.  

Morten Nielsen er den ansvarlige for at oplære sine kollegaer i at bruge liften, og det er en rolle, som han er meget tryg i på grund af Smartliftens brugervenlighed: ”Jeg har følt mig hurtigt tryg og sikker i at bruge Smartliften. Den er meget nem og intuitiv at bruge. Så jeg er tryg ved oplære mine kollegaer”, fortæller han. Smartliftens brugervenlighed er helt afgørende for Odense Idrætspark, fordi den skal bruges af 7 forskellige vagtteams bestående af 2 medarbejdere, så det er vigtigt, at alle medarbejdere nemt kan betjene liften.

STOR FLEKSIBILITET MED SMARTLIFT 

Udover Smartliften har Odense Idrætspark også købt ekstra tilbehør til liften – en løftekrog og en pallegaffel. Smartliftens fleksibilitet giver Odense Idrætspark mulighed for at optimere flere af arbejdsgangene på de forskellige sportsfaciliteter, som de servicerer og vedligeholder: ”Vi er rigtige glade for, at vi har købt tilbehør med til Smartliften. Så vi har mulighed for at udvikle og optimere arbejdsgange hos Odense Idrætspark i fremtiden”, slutter Kaj Pedersen, teknisk servicemedarbejder.

 

Vi har altid fokus på at løse vores arbejdsopgaver på den smarteste og bedste måde, og dét hjælper Smartliften os med at gøre
Kaj Pedersen

Kaj Pedersen
Teknisk servicemedarbejder.

Galleri

Galleri