Køb af glaslifte til store vinduer og glaspartier

Salg

Teknisk support

Kundeservice / reservedele


Smart Lift nyheder

september 2019

Jobopslag: International Servicekoordinator

Jobopslag: International Servicekoordinator

Smartlift oplever kraftig vækst, og vore højkvalitets vakuumlifte opererer efterhånden over hele verden, og antallet vokser voldsomt. Derfor har vi behov for at få koordineret og systematiseret den samlede internationale serviceindsats. 

 

Primære opgaver
Med reference til fabrikschefen og i tæt tværfagligt samarbejde med vore øvrige teknikere og specialister får du bl.a. ansvar for at:
• sikre effektiv og hurtig løsning af maskinproblemer
• sikre en tæt og løbende dialog med kunden fra start til slut
• yde teknisk rådgivning og troubleshooting
• udvikle og implementere fejlfindingsværktøjer, 
så kunderne bliver så selvhjulpne som muligt 
• styre reklamationsflowet fra første kontakt til 
kunden til problemet er endeligt løst
• koordinere samarbejdet med eksterne internationale servicepartnere
• sikre en proaktiv læresløjfe, så erfaring fra markedsproblemer fremadrettet integreres i nye produkter og i løbende produktion.

 

Personprofil
Du kommer formentlig med en teknisk/faglig uddannelse – det kan være maskinmester, landbrugsmaskinmekaniker eller lignende. En anden indgangsvinkel kan være stor teknisk indsigt kombineret med flere års praktisk erfaring. Det vigtigste er, at du har indgående kendskab til serviceverdenen, og har erfaring fra en lignende stilling. Du arbejder systematisk og analytisk, er dreven IT bruger – primært Excel og Navision, og du begår dig let og ubesværet på minimum dansk og engelsk i skrift og tale. 

Som person er du robust, uhøjtidelig, og kan begå dig gnidningsløst overalt i organisationen. Du er udadvendt og en god kommunikator, der formår at træffe beslutninger selv i pressede situationer. Du er en udpræget selvstarter, men er samtidig teamplayer med sans for tværfagligt samarbejde.

 

Da der er tale om en nyetableret servicefunktion, er der stor mulighed for selv at præge stillingens indhold i en virksomhed med fuld værdikæde: produktudvikling, planlægning, indkøb/sourcing, produktion, salg, kvalitet/service. Stillingen er med udgangspunkt i vores fabrik i Nykøbing Mors, og der vil være tale om meget begrænset rejseaktivitet. Da du kommer til at arbejde over flere tidszoner, er du indstillet på en fleksibel arbejdstid.

Stillingen ønskes besat hurtigt og ansøgninger vil blive behandlet løbende. For yderligere information er du meget velkommen til at kontakte Plant Manager Mogens Guldberg Røn på tlf. + 45 9772 2911 eller ­+45 2498 0011.

Ansøgninger sendes til job@smartlift.com snarest muligt.

 

Hent PDF her

VideoTek

Se hvad Smart Lift kan gøre for dig

Produktlinje: