Tilmeld nyhedsbrevSmartlift NYT

januar 2017

Kundeanmeldelse

Hej Nicolai.

Vi lever i en travl verden hvor sure miner, brok og dårlige nyheder er blevet en del af hverdagen.

 

Derfor vil jeg godt bruge 5 minutter af mine travle hverdag på det modsatte.

 

Jeg er tømrermester i en mindre virksomhed med 5 ansatte, og vi beskæftiger os primært med vinduesmontering. Derfor har vi også købt og brugt mange forskellige hjælpe-/løfteanordninger gennem de 5 år firmaet har eksisteret.

 

Men trods de mange forskellige hjælpemidler blev jeg først rigtig imponeret midt 2015, da en sælger ved navn Martin fik mig overtalt til at anskaffe mig en Smartlift 380 Outdoor.

 

Vi bruger den næsten hver dag og den sparer os for mange timer og rygsmerter. SmartLiften er det absolut bedste produkt på markedet, og jeg giver jer med glæde de varmeste anbefalinger når jeg møder kollegaer.

 

Derudover vil jeg gerne give en stor ros til jeres sælger Martin. Martin har ved flere lejligheder været super hjælpsom, bl.a. da vi stod og skulle bruge en SmartLift 780. Jeg ringede til ham for at høre om han kendte nogen som eventuelt havde en stående, da alle de udlejningsfirmaer vi bruger, ikke havde. I løbet af et par timer havde Martin skaffet os en SmartLift 780’er fra et firma han kendte, og vi fik løst vores opgave.

 

Kort sagt, vores SmartLift er vores absolut bedste køb, og I hos SmartLift får vores varmeste anbefalinger.

 

Venlig hilsen

Tømrermester, Bo Nerup Hansen

 

 

Produktlinje: